Haetaan järjestö- ja vaalisihteeriä

Kokoomuksen Naistenliitto, Lapin Kokoomus, Kokoomuksen Rovaniemen kunnallisjärjestö ja Lastenliitto hakevat yhdessä määräaikaista (1.8.2020 – 30.4.2021) järjestö- ja vaalisihteeriä Rovaniemelle

Etsimme intohimoista järjestötyön tekijää. Työhön kuuluu järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelua ja toteuttamista, yhteydenpitoa jäsenyhdistyksiin, jäsenhuollosta ja jäsenrekisteristä vastaamista sekä kokous- ja seminaarijärjestelyjä että taloushallintoon liittyviä tehtäviä.

Tehtävään valittavalta toivotaan kokemusta järjestötoiminnasta sekä hyviä viestintätaitoja, yhteistyökykyä ja otetta itsenäiseen työskentelyyn. Hakijan tulee olla utelias ja valmis oppimaan. Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta sekä reipasta ja positiivista työotetta. Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta sekä sujuvasta sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamisesta.

Etsimme työntekijää, jonka työnkuva, työajat ja vastuut tarkentuvat kiinnostuksien ja osaamisen perusteella. Tehtävänkuva kohdentuu pääsääntöisesti Rovaniemen alueelle. Tehtävä on kokopäiväinen mutta määräaikainen päättyen 30.4.2021. Työ alkaisi aikaisintaan 1.8.2020, mutta tulisi ottaa vastaan viimeistään 1.9.2020. Työntekijällä on oltava mahdollisuus ilta- ja viikonlopputöihin.

Järjestö- ja vaalisihteerin palkka on 2 500 euroa kuukaudessa. Työnantajana yhteispalkkauksessa toimii Kokoomuksen Naistenliitto. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteisiin niina.puikkonen(at)kokoomusnaiset.fi ja jukka.mayra(at)kokoomus.fi 26.6.2020 klo 16 mennessä otsikolla Järjestö- ja vaalisihteeri/Lappi.

Lisätiedot Niina Puikkonen (044 557 4462) Kokoomuksen Naistenliitto ry, Mia Syysnummi (040 828 4419) Lastenliitto ry ja Jukka Mäyrä (040 50 528 54 5413) Lapin Kokoomus ry.

Kategoriat: Uutinen