Lapin Kokoomus kohti eduskuntavaaleja

Lapin Kokoomus on asettanut eduskuntavaalitavoitteeseen kaksi kansanedustajan paikkaa Lapin vaalipiiristä sekä Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon nostamisen pääministeriksi kevään 2023 eduskuntavaaleissa.

Lapin Kokoomus on nimennyt tähän mennessä ehdokkaikseen kansanedustaja, HTM Heikki Autton Rovaniemeltä, yrittäjä Antti Kaarlelan Torniosta, pankin palvelumyyjä Joni Määtän Kemistä, työllisyysasiantuntija, HTM Riitta Savukosken Kemijärveltä, projektisuunnittelija, YTM Annika Sipolan Rovaniemeltä ja erikoislääkäri Ilkka-Petri Välitalon Rovaniemeltä.

Lapin Kokoomus asettaa yhteensä 11 ehdokasta ja nimeää lisää ehdokkaita vielä syksyn aikana. Kokoomus ja Kristillisdemokraatit ovat vaaliliitossa Lapissa vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

Lapin Kokoomus ry viettää 100-vuotisjuhlia Rovaniemellä 10.9.2022.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen