Lapin Kokoomus kohti puoluekokousta ja eduskuntavaaleja

Lapin Kokoomus kokoontui lauantaina 23.4.2022 Rovaniemelle sääntömääräiseen kevätkokoukseen.

Piirikokous päätti esittää Kalajoella kesäkuussa kokoontuvalle puoluekokoukselle puoluevaltuuston varsinaiseksi jäseneksi Antti Kaarlelaa ja hänen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Joni Määttää. Lisäksi piirikokous antoi vahvan tukensa Heikki Autton uudelleen valitsemiseksi Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi Kalajoen puoluekokouksessa 10.-12.6.2022.

Kokoomus ja Kristillisdemokraatit ovat solmineet vaaliliiton aluevaalien tapaan Lapissa myös vuoden 2023 eduskuntavaaleissa. Lapin Kokoomus nimesi myös ensimmäiset ehdokkaansa eduskuntavaaleihin. Tässä vaiheessa eduskuntavaaliehdokkaiksi nimettiin kansanedustaja, HTM Heikki Autto Rovaniemeltä, yrittäjä Antti Kaarlela Torniosta, pankin palvelumyyjä Joni Määttä Kemistä, työllisyysasiantuntija, HTM Riitta Savukoski Kemijärveltä ja erikoislääkäri Ilkka-Petri Välitalo Rovaniemeltä.

Lapin Kokoomus ry juhlii satavuotista historiaansa eri tapahtumin sekä julkaisemalla muun muassa Lapin Kokoomuksen historiikin. Varsinaista juhlapäivää vietetään lauantaina 10.9.2022.

Lisätietoja:

Kategoriat: Julkilausuma, Uutinen