Kokoomuksen ja Kristillisdemokraattien luottamushenkilövalinnat aluevaltuustossa

Lapin aluevaltuuston kaikkien aikojen ensimmäisessä kokouksessa hyväksyttiin hallinto- ja johtosääntö sekä valittiin luottamushenkilöt eri tehtäviin.

Kokoomuksen ja Kristillisdemokraattien yhteinen aluevaltuustoryhmä esitti ja aluevaltuusto valitsi aluevaltuuston neljänneksi varapuheenjohtajaksi Heikki Autton sekä aluehallituksen varsinaisiksi jäseniksi Ilkka-Petri Välitalon ja Antti Kaarlelan. Kaarlela valittiin myös aluehallituksen ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Aluehallituksen varajäseniksi valittiin Jari Huotari ja Auvo Kilpeläinen.

Kokoomuksen ja Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä esityksestä aluevaalilautakuntaan valittiin Tero Marttinen ja varajäseneksi Sari Aikio. Tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajaksi esitettiin ja valittiin Pekka Heikkinen sekä varsinaisiksi jäseniksi Marja-Leena Laitinen ja Erkki Hurtig sekä heidän varajäseniksi Juhani Juuruspolvi, Merja Vilmilä ja Jari Lilja.

Hyvinvointi- ja yhdyspintalautakunnan varsinaiseksi jäseneksi valittiin Timo Alaräisänen ja Anu Avaskari sekä heidän varajäseniksi Aki Lautamo ja Eeva Harmanen. Pelastus- ja valmiuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Jari Huotari ja hänen varajäseneksi Petri Kehäskoski sekä varsinaiseksi jäseneksi Minna Back ja hänen varajäseneksi Terhi Salmela. Osallisuus- ja asiakkuuslautakuntaan valittiin Ninni-Ingrid Kokkonen ja Marko Lescelius sekä heidän varajäseniksi Annika Sipola ja Jukka Mäyrä. Saamen kielen lautakuntaan Kokoomuksen ja Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä esitti ja valittiin Sammol Lukkari ja hänen varajäseneksi Väinö Guttorm.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen