Aluevaltuustoryhmän puheenjohtajaksi Heikki Autto

Kokoomuksen Lapin hyvinvointialueen aluevaltuustoryhmä valitsi ryhmän puheenjohtajaksi Heikki Autton. Valtuustoryhmä valitsi myös keskuudestaan varapuheenjohtajiksi Antti Kaarlelan ja Anu Avaskarin. Valtuustoryhmän sihteerinä toimii piirin toiminnanjohtaja Jukka Mäyrä.

”Kokoomus odottaa hyvää yhteistyötä kaikkien ryhmien kanssa hyvinvointialueen toiminnan käynnistämisessä. Kokoomus toi eduskuntakäsittelyssä esiin perusteltuja huolia uuden hallintotason luomiseen liittyen. Toivomme, että myös muut puolueet suhtautuvat vakavasti siihen, että huomio pitää nyt vahvasti olla Lapin ihmisten palveluiden parantamisessa, ei pelkissä hallinnon järjestelyissä,” Autto toteaa Kokoomuksen valtuustoryhmän tavoitteista.

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen