Lapin Kokoomus asetti täyden listan Lapissa

Lapin Kokoomus on asettanut täyden listan aluevaaliehdokkaita Lapissa. Kokoomuksen ehdokkaita löytyy jokaisesta Lapin seutukunnasta. Kokoomus ja kristillisdemokraatit ovat Lapissa vaaliliitossa keskenään. Vaaliliiton täysi ehdokaslista koostuu 72 kokoomuslaisesta ja yhdestä kristillisdemokraatista.

Kokoomuksen asettamat aluevaaliehdokkaat ovat Aarrevaara Aija (Rovaniemi), Aho Ari (Keminmaa), Alajääskö Miika (Rovaniemi), Alanärä Tellervo (Keminmaa), Antinjuntti Ilmari (Tornio), Autto Heikki (Rovaniemi), Avaskari Anu (Inari), Back Marianne (Rovaniemi), Back Minna (Muonio), Haavisto Harri (Rovaniemi),

Hacklin Pekka (Tornio), Hannola Janne (Inari), Harmanen Eeva (Inari), Heikkinen Pekka (Sodankylä), Helske Kalle (Kemi), Huotari Jari (Inari), Hyväri Mika (Rovaniemi), Hämäläinen Jorma (Rovaniemi), Hämäläinen Tomi (Kemi), Impiö Tuulia (Rovaniemi),

Jaatinen Petri (Rovaniemi), Jarva Ari (Rovaniemi), Juuruspolvi Juhani (Rovaniemi), Juusola Nina (Tornio), Juutilainen Terje (Rovaniemi), Kaarlela Antti (Tornio), Kaasinen Markku (Rovaniemi), Kankaanranta Martti (Tornio), Karppinen Eija (Rovaniemi), Keihäskoski Petri (SIT) (Rovaniemi),

Kilpeläinen Auvo (Kemijärvi), Kilpimaa Kari (Savukoski), Kokkonen Ninni-Ingrid (Tornio), Kortelainen Jukka (Kemijärvi), Koskela Jorma (Rovaniemi), Kostiainen Jaana (Tornio), Kovalainen Martti (Pello), Kukkola Marja-Terttu (Rovaniemi), Kunnas Sini (Rovaniemi), Kupila Seija (Rovaniemi),

Kuula Elina (Rovaniemi), Kuusela Marja (Sodankylä), Laitinen Marja-Leena (Kemi), Lavrucenoka Zanna (Tornio), Leskio Marko (Kemi), Lohiniva Kari (Inari), Lukkari Sammol (Utsjoki), Lumme Evilla (Rovaniemi), Luoma-aho Anna-Kaisa (Pelkosenniemi), Marttinen Tero (Rovaniemi), Mäyrä Jukka (Rovaniemi),

Määttä Anna-Stina (Rovaniemi), Määttä Joni (Kemi), Niemelä Juha (Muonio), Paaso Martti (Rovaniemi), Parkkonen Anne (Utsjoki), Paulin Samu (Rovaniemi), Peltoperä Teemu (Salla), Peuraniemi Asko (Rovaniemi), Pitkänen Pasi (Rovaniemi), Poti Jukka (Kittilä),

Rousu-Karlsen Elina (Enontekiö), Ruonakoski Jari (Rovaniemi), Saarenpää Jyrki (Rovaniemi), Salmela Terhi (Ranua), Savukoski Riitta (Kemijärvi), Simontaival Juha (Rovaniemi), Sipola Annika (Rovaniemi), Tiensuu Leena (Kemi), Torvinen Matti (Kemijärvi), Vilmilä Merja (Rovaniemi) ja Välitalo Ilkka-Petri (Rovaniemi).

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen