Riitta Savukoski jatkaa Lapin Kokoomuksen puheenjohtajana

Lapin Kokoomus kokoontui syyskokoukseen Rovaniemellä viikonloppuna ja valitsi puheenjohtajakseen Riitta Savukosken Kemijärveltä ja varapuheenjohtajiksi Antti Kaarlelan Torniosta sekä Pekka Heikkisen Sodankylästä. Taloudenhoitajana jatkaa Merja Vilmilä Rovaniemeltä.

  • Jatkamme vaikuttavaa ja rakentavaa työtä lappilaisten eteen. Tulevan hyvinvointialueen rakentamisessa tavoitteena on varmistaa lappilaisille hyvät saatavissa ja saavutettavissa olevat palvelut, kertoo Riitta Savukoski.

Lapin Kokoomuksen piirihallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Marja Kynsijärvi (Kemi), Jaana Kostiainen (Tornio), Miika Alajääskö (Rovaniemi), Evilla Lumme (Rovaniemi), Erkki Muukkonen (Pello), Leena Jääskeläinen (Rovaniemi), Harri Haavisto (Rovaniemi) ja Janne Hannola (Inari). Varajäseniksi valittiin Ilmari Antinjuntti (Tornio), Asko Peuraniemi (Rovaniemi), Jari Huotari (Inari), Niilo Helander (Rovaniemi), Marianne Back (Rovaniemi), Joni Määttä (Kemi), Kari Kilpimaa (Savukoski) ja Sini Kunnas (Rovaniemi).

  • Saimme hyvän piirihallituksen, joka lähtee innolla jatkamaan lappilaisille tärkeiden asioiden puolesta puhumista ja pitämään huolta myös vastuullisesta talouden pidosta, jatkaa piirin varapuheenjohtaja Antti Kaarlela.

Lauantain kokouksessa nimettiin myös ensimmäiset aluevaaliehdokkaat. Piirihallitus nimeää lisää ehdokkaita joulukuussa. Aluevaaliehdokkaiksi nimettiin Aho Ari (Keminmaa), Alajääskö Miika (Rovaniemi), Antinjuntti Ilmari (Tornio), Autto Heikki (Rovaniemi), Avaskari Anu (Inari), Back Marianne (Rovaniemi), Back Minna (Muonio), Haavisto Harri (Rovaniemi), Hacklin Pekka (Tornio), Hannola Janne (Inari), Harmanen Eeva (Inari), Heikkinen Pekka (Sodankylä), Helske Kalle (Kemi), Huotari Jari (Inari), Jaatinen Petri (Rovaniemi), Kaarlela Antti (Tornio), Kankaanranta Martti (Tornio), Keihäskoski Petri (Rovaniemi), Kilpeläinen Auvo (Kemijärvi), Kilpimaa Kari (Savukoski), Kokkonen Ninni-Ingrid (Tornio), Kortelainen Jukka (Kemijärvi), Kostiainen Jaana (Tornio), Kovalainen Martti (Pello), Kunnas Sini (Rovaniemi), Laitinen Marja-Leena (Kemi), Leskio Marko (Kemi), Lukkari Sammol (Utsjoki), Lumme Evilla (Rovaniemi), Määttä Anna-Stina (Rovaniemi), Niemelä Juha (Muonio), Paaso Martti (Rovaniemi), Paulin Samu (Rovaniemi), Peuraniemi Asko (Rovaniemi), Poti Jukka (Kittilä), Savukoski Riitta (Kemijärvi), Sipola Annika (Rovaniemi), Tiensuu Leena (Kemi), Torvinen Matti (Kemijärvi) ja Vilmilä Merja (Rovaniemi).

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen