Heikki Autto ja Riitta Savukoski Lapin liiton hallitukseen

Lapin Kokoomus esittää Lapin liiton hallituksen varapuheenjohtajaksi kansanedustaja Heikki Auttoa Rovaniemeltä sekä toiseksi varsinaiseksi jäseneksi Riitta Savukoskea Kemijärveltä. Varajäseniksi Lapin liiton hallitukseen Lapin Kokoomus esittää Antti Kaarlelaa Torniosta ja Anne Tuovilaa Inarista.

– ”Aluehallinnon suurten muutosten keskellä on varmistettava, että Lappi menestyy mahdollisimman hyvin. Pidän tärkeänä, että voin jatkaa tätä työtä Lapin liitossa”, Heikki Autto toteaa.

– ”Neuvotteluita käytiin pitkään ja lopputulemaan olemme tyytyväisiä. Hienoa, että pian päästään tekemään hyvää elinvoimaista työtä lappilaisten hyvinvoinnin eteen”, Riitta Savukoski toteaa.

Viikonloppuna kokoontunut piirihallitus nimesi osaltaan luottamushenkilöitä ylikunnallisiin paikkoihin, kuten Lapin liittoon, Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymään sekä sairaanhoitopiireihin, että koulutuskuntayhtymiin.

Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymän varapuheenjohtajaksi esitetään Auvo Kilpeläistä Kemijärveltä ja Lapin sairaanhoitopiirin hallituksen varapuheenjohtajaksi Pekka Heikkistä Sodankylästä. Petteri Pohjaa Rovaniemeltä esitetään Rovaniemen koulutuskuntayhtymän (Redu) hallituksen varapuheenjohtajaksi.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen