Heikki Autto jatkaa Lapin Kokoomuksen puheenjohtajana

Lauantaina 23.11.2019 kokoontunut Lapin Kokoomukseen syyskokous valitsi Heikki Autton jatkamaan piirin puheenjohtajana. Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin Riitta Savukoski Kemijärveltä ja Antti Kaarlelan Torniosta. Piirin taloudenhoitajana jatkaa Merja Vilmilä Rovaniemeltä.

Piirihallituksen jäseniksi valittiin Anne Tuovila Inarista, Pekka Heikkinen Sodankylästä, Raili Salla Sallasta, Santeri Kirkkala Enontekiöltä, Erkki Muukkonen Pellosta, Marko Leskio Kemistä, Jaana Kostiainen Torniosta ja Anna Paavola Rovaniemeltä.

Piirihallituksen varajäseniksi valittiin Anthony Okuogume Torniosta, Hilla Haajanen Rovaniemeltä, Juhani Juuruspolvi Rovaniemeltä, Kimmo Suopajärvi Rovaniemeltä, Helena Ollila Ylitorniolta, Henry Mella Rovaniemeltä, Tanja Sanila Inarista ja Ville-Joonas Engman Rovaniemeltä.

Poliittisen tilannekatsauksen piirikokoukselle piti Petteri Orpo.

Kategoriat: Uutinen