Lapin Kokoomuksen ehdokkaat eduskuntavaaleissa

Lapin Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaat ovat yrittäjä, parturi-kampaaja Mikko Anttilan (Kemi), yhteyspäällikkö, HTM Heikki Autton (Rovaniemi), opiskelija, yrittäjä Ville-Joonas Engmanin (Rovaniemi), luokanopettaja, KM Pekka Heikkisen (Sodankylä), yrittäjä, merkonomi Matti Henttusen (Rovaniemi), yrittäjä Antti Kaarlelan (Tornio), oikeustieteiden opettaja, varatuomari Sanna Luoman (Rovaniemi), muotoilija, TaM Tanja Sanilan (Inari), hallintojohtaja, HTM Riitta Savukosken (Kemijärvi), luokanopettaja, KM Sara Tuiskun (Rovaniemi) ja tuotannon kehittämisen päällikkö, DI Tarja Vanhamaan (Keminmaa).

Kokoomus on vaaliliitossa Suomen kristillisdemokraattien (KD) ja Suomen ruotsalainen Kansanpuolueen (RKP) kanssa Lapin vaalipiirissä.

Eduskuntavaalit järjestetään 14. huhtikuuta 2019.

Kategoriat: Uutinen