Lapin Kokoomus nimesi viimeisen ehdokkaansa eduskuntavaaleihin

Lapin Kokoomus ry on nimennyt opiskelija, yrittäjä Ville-Joonas Engmanin Rovaniemeltä eduskuntavaaliehdokkaakseen. Kattava, monipuolinen ja valmis lista, iloitsee toiminnanjohtaja Jukka Mäyrä.

Lapin Kokoomus on nimennyt jo aikaisemmin eduskuntavaaliehdokkaiksi yrittäjä, parturi-kampaaja Mikko Anttilan (Kemi), yhteyspäällikkö, HTM Heikki Autton (Rovaniemi), luokanopettaja, KM Pekka Heikkisen (Sodankylä), yrittäjä, merkonomi Matti Henttusen (Rovaniemi), yrittäjä Antti Kaarlelan (Tornio), oikeustieteiden opettaja, varatuomari Sanna Luoman (Rovaniemi), muotoilija, TaM Tanja Sanilan (Inari), hallintojohtaja, HTM Riitta Savukosken (Kemijärvi), luokanopettaja, KM Sara Tuiskun (Rovaniemi) ja tuotannon kehittämisen päällikkö, DI Tarja Vanhamaan (Keminmaa).

Kokoomus on vaaliliitossa Suomen kristillisdemokraattien (KD) ja Suomen ruotsalainen Kansanpuolueen (RKP) kanssa Lapin vaalipiirissä.

Eduskuntavaalit järjestetään 14. huhtikuuta 2019.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen