Brysselissä hallinnoidaan, alueilla toimitaan – Aikio-Tallgren ehdolla EU-vaaleissa

Kokoomus nimesi uusiksi eurovaaliehdokkaiksi Paula Aikio-Tallgrenin, Hans Adolf Ehrnroothin, Kari Kallosen, Jyrki Koivikon, Mikko Ohelan, Tuomas Tikkasen, Pirkko Vihkon ja Leena Zittlingin.

Lapin Kokoomuksen esittämä ja puoluevaltuuston nimeämä ehdokas on torniolainen yrittäjä Paula Aikio-Tallgren.  ”Suomessa ja muualla Euroopassa pitää kääntää huomio kohti Euroopan kasvualueita ja kohti pohjoisilla alueilla tapahtuvaa dynaamista talouden kehitystä”, toteaa Paula Aikio-Tallgren. ”Brexitin ja keltaliivien kaltaiset tapahtumat ovat siirtäneet Euroopan huomion poliittisiin konflikteihin. Kansalaiset kysyvät aiheellisesti onko EU:ssa mitään tolkkua”, jatkaa Aikio-Tallgren.

”Poliittista kuohuntaa tasapainottaa parhaiten talouden vakauttamiseen, työllistämiseen ja tulevaisuuden uskoon painottuva EU”, korostaa Aikio-Tallgren. ”Euroopan ei pidä antaa periksi. Kun Brysselissä hallinnoidaan, Euroopan eri alueilla tehdään työtä, opiskellaan ja tehdään juuri ruohonjuuritason talouden vahvistamista.

”Seuraavat kasvavat talousalueet ovat Euroopan reuna-alueilla pohjoisessa. Lapin matkailun läpimurto, mineraaliesiintymät ja biopolttolaitosten investoinnit ovat niistä esimerkkejä Suomen Lapissa”, muistuttaa Aikio-Tallgren. Ruotsin ja ei-EU-maan Norjan investoinnit omalta osaltaan tukevat arktisten alueiden merkitystä.”

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen