Lapin Kokoomus nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa

Lapin Kokoomus ry on nimennyt ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa. Ehdolle eduskuntavaaleihin nimettiin yrittäjä, parturi-kampaaja Anttila Mikko (Kemi), yhteyspäällikkö, HTM Autto Heikki (Rovaniemi), yrittäjä, merkonomi Henttunen Matti (Rovaniemi), oikeustieteiden opettaja, varatuomari Luoma Sanna (Rovaniemi), hallintojohtaja, HTM Savukoski Riitta (Kemijärvi) ja luokanopettaja, KM Tuisku Sara (Rovaniemi).

Lapin Kokoomuksen toiminnanjohtaja Jukka Mäyrä on tyytyväinen nyt päätettyihin ehdokasnimiin. ”Ehdokaslistamme on jo nyt vahva. Mukana on kokeneita poliitikkoja, mutta myös uusia kasvoja eri puolilta Lappia, toteaa Mäyrä.”

Kokoomus on jo aikaisemmin tehnyt vaaliliiton Kristillisdemokraattien kanssa, jonka tavoitteena on saada mahdollisimman suuri yhteisäänimäärä ja optimoida vaaliliitossa olevien puolueiden tulokset Lapin vaalipiirissä.

Lapin Kokoomus uskoo, että jo solmittu vaaliliitto varmistaa yhden, mutta avaa myös mahdollisuuden kahden kansanedustajan läpimenon. Lapin Kokoomus ei sulje pois vaaliliittoa vielä kolmannen osapuolen kanssa, mikäli molemmille jo nykyisille osapuolille löytyy sopiva kumppani.

Eduskuntavaalit järjestetään 14. huhtikuuta 2019 ja lopulliset ehdokaslistat tulee jättää viimeistään 5. maaliskuuta.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen