Kokoomus nimesi puolet Lapin maakuntaehdokkaista

Lapin Kokoomuksen piirihallitus on nimennyt tuleviin maakuntavaaleihin ensimmäiset ehdokkaansa.

Nyt nimetty määrä on puolet täydestä 88 hengen listasta. Ehdokkaiden joukko muodostaa edustavan ja kattavan läpileikkauksen lappilaisista vaikuttajista. Kokoomus haluaa olla vahvasti mukana rakentamassa ja uudistamassa Lappia myös tulevaisuudessa.

Lapin Kokoomus nimesi piirihallituksen kokouksessaan seuraavat henkilöt ehdokkaaksi: Aarrevaara Aija (Rovaniemi), Airaksinen Maarit (Rovaniemi), Annala Tuula (Sodankylä), Autto Heikki (Rovaniemi), Avaskari Anu (Inari), Harmanen Eeva (Inari), Heikkinen Pekka (Sodankylä), Helske Kalle (Kemi), Henttunen Matti (Rovaniemi), Hietanen Markku (Kolari), Hiltula Leena (Simo), Hirsikangas Petteri (Muonio), Huotari Jari (Inari), Juuruspolvi Juhani (Rovaniemi), Jääskeläinen Leena (Rovaniemi), Kansanniva Mika (Rovaniemi), Keihäskoski Petri (SIT, Rovaniemi), Kilpeläinen Auvo (Kemijärvi), Kilpimaa Kari (Savukoski), Kilpimaa Veli-Matti (Rovaniemi), Kirkkala Santeri (Enontekiö), Kordelin Marjatta (Utsjoki), Kovalainen Martti (Pello), Kuusisto Hille (Kittilä), Laitinen Marja-Leena (Kemi), Leskio Marko (Kemi), Lummi Raija (Tornio), Löytänen Oona (Rovaniemi), Marin Satu (Tornio), Nykänen Jari (Rovaniemi), Nyman Susanne (Kemi), Orava Pekka (Pelkosenniemi), Parkkonen Anne (Utsjoki), Peuraniemi Asko (Rovaniemi), Poranen Heikki (Rovaniemi), Poti Jukka (Kittilä), Rainto Jukka (Keminmaa), Rousu-Karlsen Elina (Enontekiö), Suopajärvi Kimmo (Rovaniemi), Tuisku Sara (Rovaniemi), Tuovila Anne (Inari), Vilmilä Merja (Rovaniemi) ja Yliluoma Satu (Inari). Yksi nimetyistä ei halunnut vielä tässä vaiheessa nimeään julkisuuteen.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen