Autto jatkaa puheenjohtajana

Lapin Kokoomus ry kokoontui lauantaina 19.11.2016 sääntömääräiseen piirikokoukseensa Rovaniemelle. Syyskokouksessa hyväksyttiin vuoden 2017 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin luottamushenkilöt.

Piirin puheenjohtajana jatkaa Heikki Autto Rovaniemeltä sekä varapuheenjohtajina Sara Tuisku Rovaniemeltä ja Kalle Helske Kemistä. Piirin taloudenhoitajaksi valittiin Merja Vilmilä Rovaniemeltä. Piirihallituksen muiksi jäseniksi valittiin Anne Tuovila Inarista, Pekka Heikkinen Sodankylästä, Erkki Muukkonen Pellosta, Arto Ojala Kemijärveltä, Zanna Lavrucenoka Torniosta, Antti Pietilä Torniosta, Oona Löytänen Rovaniemeltä ja Leo Haapalainen Rovaniemeltä.

Piirihallituksen varajäseniksi valittiin Hille Kuusisto Kittilästä, Raili Salla Sallasta, Veli-Matti Kilpimaa Rovaniemeltä, Santeri Kirkkala Enontekiöltä, Taina Torvela Rovaniemeltä ja Meeri Toivanen Rovaniemeltä.

Lisätiedot:

Kategoriat: Uutinen