Muutos on aina mahdollisuus

Lapin Kokoomuksen vuoden 2016 piirihallituksen tärkein tehtävä on vahvistaa lappilaista kokoomustoiminta niin, että käännämme vaalimenestyksemme takaisin kasvu-uralle. Konkreettisesti tärkein tavoite on menestyminen ensi vuoden kuntavaaleissa, joissa samalla valetaan perustaa seuraaviin eduskuntavaaleihin ja tällä tietoa tulossa oleviin maakuntavaaleihin.

Lappi tarjoaa suuria mahdollisuuksia uutta noususuuntaa hakevalle Suomelle.  Näiden mahdollisuuksien positiiviseksi esiintuomiseksi ja niiden perustalle kestävän toimeliaisuuden ja hyvinvoinnin rakentamiseksi tarvitaan vahvaa kokoomuslaista panosta joka puolella Suomea.

Sote-uudistuksen valmistelussa Kokoomus saavutti pitkäaikaisen tavoitteensa terveydenhuollon asiakkaiden valinnanvapauden lisäämisestä. Toisaalta suunnitelma nykyisten maakuntien pohjalle perustettavasta uudesta itsehallintotasosta ei ole ollut Kokoomuksen perinteinen tavoite. Koska kaikella todennäköisyydellä Suomeen nyt luodaan tällaiset alueet, on Kokoomuksen oltava täysipainoisesti mukana vaikuttamassa siihen, että keskiöön nostetaan asiakas ja samalla huolehditaan siitä, että hallintoa ei rakenneta hallinnon vuoksi.

Hyvää alkanutta vuotta!

Ystävällisesti,
Heikki

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen