Heikki Autto Lapin Kokoomuksen johtoon

Lapin Kokoomuksen sääntömääräinen syyskokous kokoontui lauantaina 21.11.2015 tekemään tulevan vuoden 2016 toiminta- ja henkilövalintoja.

Lapin Kokoomuksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Heikki Autto Rovaniemeltä ja uusiksi varapuheenjohtajiksi Sara Tuisku Rovaniemeltä ja Kalle Helske Kemistä. Piirin taloudenhoitajaksi valittiin Merja Vilmilä Rovaniemeltä. Uusiksi piirihallituksen jäseniksi valittiin Anne Tuovila Ivalosta, Arto Ojala Kemijärveltä, Pekka Heikkinen Sodankylästä, Virve Södervall Torniosta, Pekka Hacklin Torniosta, Leo Haapalainen Rovaniemeltä, Veli-Matti Kilpimaa Rovaniemeltä ja Hille Kuusisto Kittilästä. Edelleen piirihallituksen varajäseniksi valittiin Markku Hietanen Kolarista, Taina Torvela Rovaniemi ja Asko Peuraniemi Rovaniemeltä.

”Lapin Kokoomus vaikuttaa ministeri- ja eduskuntaryhmän toimintaan kaikkien käytettävissä olevien kanavia kautta, Lapille tärkeiden asioiden edistämiseen ja eteenpäin viemiseen. Ilman omaa kansanedustajaa se vaatii paljon työtä, mutta nyt valittu piirijohto on motivoitunut ja valmis tekemään töitä – kaksin verroin”, korostaa vasta valittu puheenjohtaja Heikki Autto.

”Nyt katsotaan vain ja ainoastaan eteenpäin. On uuden Lapin Kokoomuksen aika”, toteaa varapuheenjohtaja Sara Tuisku. ”Koko Lapin kattava ja varmasti osaava ja toimeenpaneva piirihallitus muodostettiin erittäin hyvässä ja rakentavassa hengessä,” jatkaa Tuisku.

”Tästä jatketaan uusin voimin ja hyvällä yhteistyöllä eteenpäin,” uusi puheenjohtajisto, Autto, Tuisku ja Helske, toteaa kuin yhdestä suusta.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutinen