Teija Holopainen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Lapin Kokoomus ry on nimennyt 14. ehdokkaakseen eduskuntavaaleihin yrittäjä, toimitusjohtaja Teija Holopaisen.

Teija Holopainen on 51-vuotias rovaniemeläinen maaseutu- ja matkailualan monitoiminainen, joka johtaa Kieringin Lomakylä Oy:tä sekä maaseutuyhtymä Kierinki Highlandia.

Teija nimeää omiksi vaaliteemoikseen työllistämisen helpottamisen yrittäjyyden esteitä poistamalla, maaseudun elävöittämisen sen omilla vahvuuksilla Lapissa, Lapin ympäristön tilasta huolehtimisen ja monimuotoisen taiteen ja kulttuurin säilyttämisen Lapissa.

Hotelli- ja matkailuala ovat tulleet Teijalle tutuiksi Saariselällä Riekko-hotelleissa ja nykyisin Kieringin Lomakylä Oy:ssa Kieringissä, Sodankylässä.

Teija Holopainen tunnetaan myös taiteilijana Lapin kuvataideseura Palas ry:ssä sekä Lapin maa- ja kotitalousnaiset ry:n varapuheenjohtajana.

Lapin Kokoomus ry on nyt nimennyt kaikki ehdokkaansa eduskuntavaaleihin. Eduskuntaan ehdolla ovat
Autto Heikki (Rovaniemi), Hacklin Pekka (Tornio), Harju-Autti Leena (Rovaniemi), Helske Kalle (Kemi), Holopainen Teija (Rovaniemi), Juntikka Tuomo (Tervola), Katajamaa Marko (Inari), Kuusisto Hille (Kittilä),
Lummi Raija (Tornio), Lämsä Anna-Liisa (Oulu), Nykänen Jari (Rovaniemi), Ojala Arto (Kemijärvi), Toikka Eila (Kemi) ja Tuisku Sara (Rovaniemi).

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 19. huhtikuuta.

Kategoriat: Uutinen