Tervetuloa Lappiin ja Lapin Kokoomuksen nettisivuille

Lapin Kokoomuksen uudistetut kotisivut aukesivat joulun alla. Tervetuloa tutustumaan, etsimään yhteyksiä, vaikuttamaan sekä tuomaan omaa panostasi ja näkemystäsi Lapin Kokoomuksen toimintaan. Politiikka on yhteisten asioiden vastuullista hoitamista, se koskettaa joka päivä meitä jokaista. Siksi on tärkeätä, mahdollisimman moni myös aktiivisesti osallistuu poliittiseen toimintaan.

Tuleva talvi ja kevät ovat jälleen erittäin merkittävää aikaa Suomen kehityksessä. Huhtikuun eduskuntavaaleissa vaikutetaan Suomen tulevaan kehitykseen. Halutaanko Suomea uudistaa vai pidättäydytäänkö menneessä? Me Kokoomuksessa haluamme uudistaa ja kehittää Suomea voimakkaasti.

Lappi on täynnä mahdollisuuksia. Me olemme mukana kehittämässä Lappia, Suomen kansainvälisintä maakuntaa, jotta täällä on kaikilla hyvä asua ja elää sekä tehdä työtä. Lapin herkkä luonto on voimavara, joka pitää kaikessa taloudellisessa toiminnassa ottaa huomioon. Luonto ja taloudellinen toiminta tulee aina sovittaa yhteen.

Tule Lappiin ja mukaan Lapin Kokoomuksen toimintaan. Ota yhteyttä!

Arto Ojala
Lapin Kokoomuksen puheenjohtaja

Kategoriat: Uutinen