Riitta Savukoski jatkaa Lapin Kokoomuksen puheenjohtajana

Lapin Kokoomus kokoontui syyskokoukseen Rovaniemelle ja valitsi puheenjohtajakseen Riitta Savukosken Kemijärveltä ja varapuheenjohtajiksi Antti Kaarlelan Torniosta sekä Sanna Luoman Rovaniemeltä. Taloudenhoitajana jatkaa Merja Vilmilä Rovaniemeltä.

  • Suuri kunnia jatkaa vaikuttavaa ja rakentavaa työtä lappilaisten eteen. Kevään eduskuntavaalit lähestyvät nopeaa vauhtia ja olemme valmiita tekemään yhdessä vahvempaa ja turvallisempaa Lappia, toteaa Riitta Savukoski.

Lapin Kokoomuksen piirihallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Joni Määttä (Kemi), Jaana Kostiainen (Tornio), Harri Haavisto (Rovaniemi), Miika Alajääskö (Rovaniemi), Pekka Heikkinen (Sodankylä), Minna Back (Muonio), Janne Hannola (Inari) ja Marja Kynsijärvi (Kemi).

Varajäseniksi valittiin Niilo Helander (Rovaniemi), Asko Peuraniemi (Rovaniemi), Jari Huotari (Inari),
Mikko Kaipainen (Tornio), Sini Kunnas (Rovaniemi), Marianne Back (Rovaniemi), Kari Kilpimaa (Savukoski) ja
Annika Sipola (Rovaniemi).

  • Meillä on kasassa loistava joukkue, jolla on hyvä jatkaa tärkeää työtämme koko Lapin hyvinvoinnin eteen. Vahva ja tasapainoinen talous on se pohja, jolle voimme rakentaa alueemme tulevaisuutta, toteaa piirin varapuheenjohtaja Antti Kaarlela.
  • Olen yllättynyt ja otettu, mutta vaikuttaminen ja yhdessä tekeminen ovat minulle mieluisia asioita, joten otan tehtävän nöyrästi kiitollisena vastaan, jatkaa piirin varapuheenjohtaja Sanna Luoma

Kokouksessa julkaistiin uusina kansanedustajaehdokkaina tradenomi, toimistosihteeri Jaana Kostiaisen Torniosta ja opiskelija Elina Kuula Rovaniemeltä. Lapin Kokoomus on nimennyt aikaisemmin ehdokkaikseen kansanedustaja, HTM Heikki Autton Rovaniemeltä, yrittäjä Antti Kaarlelan Torniosta, kauppatieteen opiskelija Joni Määtän Kemistä, työllisyysasiantuntija, HTM Riitta Savukosken Kemijärveltä, projektisuunnittelija, YTM Annika Sipolan Rovaniemeltä ja erikoislääkäri Ilkka-Petri Välitalon Rovaniemeltä.

Lapin Kokoomus asettaa yhteensä 11 ehdokasta ja nimeää lisää ehdokkaita myöhemmin. Kokoomus ja Kristillisdemokraatit ovat vaaliliitossa Lapissa vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

Lisätietoja:

Kategoriat: Julkilausuma, Uutinen