95

Salmela Terhi

Sosionomi AMK

Kotipaikka: Ranua

Syntymävuosi: 1975

Puhelinnumero: +358 44 219 4318

Motto: Yhdessä eteenpäin, yksi on tarpeellinen

Lapsena kotitilallani Artjärvellä, maatalon töitä tehden, en osannut aavistaakaan, että vuosi 2000 muuttaa  kompassini suunnan kohti pohjoista – Ranuaa.

Ranualla nyt 22 vuotta asuneena, olen perustanut perheen, opiskellut, työskennellyt sekä yrittäjänä, että Ranuan kunnan eri työtehtävissä.

Minulle oppiminen ja itsensä kehittäminen ovat aina olleet luonteva osa elämää. Olen lähihoitaja, hieroja, sosionomi amk, eläinavusteinen valmentaja ja täydennyskoulutuksena suorittanut mielenterveys -ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon. Työkokemusta on kertynyt varhaiskasvatuksesta, lastensuojelun perhetyöstä, aikuissosiaalityöstä, työllisyyspalveluista ja yrittäjyydestä. Tällä hetkellä työskentelen Lapin hyvinvointialueella, työllistämisyksikössä yksilövalmentajana/sosiaaliohjaajana. Lisäksi toimin myös kuntonyrkkeilyohjaajana.

Perhearjen ja työnteon ohella  harrastan moottoripyöräilyä, metsästystä, hiihtoa ja luonnossa liikkumista.  Aktiivinen elämäntapa kulkee kanssani siis käsi kädessä.

Viime vuonna lähdin mukaan Maanpuolustusnaisten toimintaan ja olen suorittanut sitä kautta erilaisia kursseja. Pidän tärkeänä sitä, että  meidän jokaisen on hyvä harjoittaa ja ylläpitää turvallisuustaitojamme, selviytymistaitojamme ja valmiuksiamme.

Työ on ollut minulle aina tärkeää ja omaan korkean työmoraalin. Luonteeltani olen empaattinen, mutta periksiantamaton, asioita vien eteenpäin lempeän lujalla otteella.

Luottamustoimet:

Ranuan kunnanhallitus/valtuusto jäsen

Ranuan seurakunta, kirkkovaltuusto ja kirkkoneuvosto jäsen.

Lapin hyvinvointialue : Pelastus- ja valmiuslautakunta, varajäsen