90

Kaarlela Antti

Yrittäjä

Kotipaikka: Tornio

Syntymävuosi: 1971

Puhelinnumero: +358 40 0667 706

Haluan tehdä töitä Lapin asukkaiden menestymisen ja koko Suomen hyvän tulevaisuuden eteen.

Vaaliteemani: 1) Työ ja yrittäminen, 2) Talous ja 3) Turvallisuus

1) Työn tekeminen on hyvinvoivan yhteiskunnan edellytys. Työntekemisen tulee olla tekijälleen myös kannattavaa. Käteen jäävän palkanosuuden tulee kasvaa, jotta ihminen voi itse päättää mihin työnsä hedelmät haluaa käyttää. Työpaikat syntyvät kehittyvistä ja hyvinvoivista yrityksistä, joten niiden toimintaedellytykset tulee turvata.

2) Vakaa talous on kaiken toiminnan perusta. Emme voi elää jatkuvasti velaksi. Talouskasvulla voidaan rahoittaa osa nykyisin ylisuurista julkisista menoista.  Tarvitsemme myös menokuria, jotta voimme elää niillä varoilla, jotka suomalaiset pystyvät tekemään työllä ja yrittämisellä. En kannata veronkorotuksia.

3) Siirrymme Natoon. Meidän tulee olla aktiivinen osa puolustusliittoa ja muistaa samalla hoitaa oma tonttimme. Reservin kouluttaminen on todella tärkeä asia. Tiedustelutoiminta ja rajavalvonta tulee olla kunnossa. Jengiytymis-kehitys tulee saada aisoihin. Poliisien määrän korottaminen Kokoomuksen tavoitetasolle on tärkeää.

Harrastukset: Politiikan lisäksi, gastronomia, metsästys+kalastus, mökkeily, reserviläiset+maanpuolustuskoulutus, yhdistystoiminta, historia+keräily