89

Jylhä Reijo

Akatemiapäällikkö, KM

Kotipaikka: Rovaniemi

Syntymävuosi: 1960

Puhelinnumero: +358 40 168 0553

Hyvinvoinnista hyvään tekemiseen. Olen 62-vuotias urheilun ja liikunnan ammattilainen Rovaniemeltä. Olen Rovaniemen kaupunginhallituksen jäsen ja koulutukseltani kasvatustieteen maisteri.

Olen koko työurani tehnyt töitä urheilun, ihmisten hyvinvoinnin ja koko elämän mittaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kansanedustajana teen töitä lappilaisten eteen ja tavoitteenani on erityisesti:

  1. Liikkumattomuus on aikamme suurimpia ongelmia. Arkiliikunta pelastaa suomalaisten kunnon ja suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan. On ratkaisevaa miten hyvät mahdollisuudet päättäjät luovat arkiliikunnan hyödyntämiseen ja aktiiviselle elämälle.
  2. Perheiden tukeminen. Lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvoinnin yksikkö on perhe. Meillä on tuhannen taalan paikka pelastaa tulevaisuus tukemalla perheitä aktiiviseen elämään. Lastensuojelu on pelastettava. Ikääntyneiden osalta on tärkeää, että mahdollistetaan sosiaalinen yhdessä tekeminen ja tässä järjestöillä on korvaamaton rooli.
  3. Yrittäjyyden arvostuksen palautus. Yrittäjien roolin yhteiskunnassa ja asema pitää saada paremmaksi. Suoraan sanottuna yrittäjän pitää saada helpommin leipä pöytään, ja siksi yrittäjien verotusta on kevennettävä ja helpottaa työllistämistä.